Vakantiepark De Lindenberg wint Zoover Award

2

HOLTEN – Vakantiepark De Lindenberg heeft een Zoover Award gewonnen.

Daarmee behoort De Lindenberg tot de beste 25 vakantieparken van Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.
Jacob van Lindenberg Jr. en Sr. ontvingen de Zoover Award dinsdag uit handen van, algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beachclub Ottenhome in Loosdrecht werd het vakantiepark in het zonnetje gezet met een gouden certificaat.

“We zijn erg trots op deze prijs omdat dit natuurlijk een publieksprijs is. Het is geweldig als je gewaardeerd wordt door je gasten , en het werkt extra motiverend. We zullen er alles aan doen om volgend jaar weer tot prijswinnaars te behoren.

De Zoover Awards worden voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dit jaar werd de Zoover Award voor het eerst uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De beste 25 vakantieparken van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs.

Voor een volledig overzicht: www.zooverawards.nl

Naast de Zoover Awards kunnen accommodaties ook in aanmerking komen voor een Zoover Recommended of Highly Recommended. Deze certificaten worden uitgegeven aan goed of zeer goed scorende accommodaties in Europa. 

2 Reacties
  1. Mark zegt

    Jacob Jr. en Sr. van harte!

  2. Mark zegt

    Jacob Jr. en Sr. van harte!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.