V.V.Holten winnaar Stentor veldentest 2014

0

HOLTEN – Robert Oolbekkink kijkt vanaf een rood­zwarte wolk met nog meer trots neer op sportpark Meermans­kamp. De voorzitter van Holten prijst zijn club gelukkig als winnaar van de Veldentest 2014.

„Wij hebben er bij de Veldentest van de Stentor wel anders voorgestaan”, blikt hij met afgrijzen terug naar het dorre verleden. „Zelf waren wij ook niet tevreden. We zijn daarom kritisch in de weer gegaan met de gemeente, die het groot onderhoud verzorgt. Gelukkig heeft de gemeente het in goed overleg keurig opgepakt. Ons veld is steeds beter en mooier geworden. Mede te danken aan onze vrijwilligers die de herstelwerkzaamheden na een wedstrijd verrichten.”

De preses van de zondagvierdeklasser beschouwt de gunstige uitslag van de Veldentest als een mooie beloning voor al het zweet dat in de afgelopen jaren geplengd is. “Wij hopen dat de uitstraling van ons sportpark straks terug te zien is in de sportieve resultaten. Want we willen graag een klasse omhoog.”

Oolbekkink belooft plechtig, met zijn hand op het roodzwarte hart, dat zijn vereniging het echte gras op het hoofdveld in ere houdt. “Het is misschien nostalgisch, maar dat zullen wij zeker doen. We willen wel graag kunstgras, maar dan op ons tweede veld.”

Het is gezegd. Wij houden de voorzitter van Holten aan zijn woord. Oolbekkink prijst intussen de vele clubgenoten die hun beste krachten hebben gegeven om het sportpark verder op te knappen. Ze hebben de kantine en de kleedkamers vorig jaar strak in de rode en zwarte verf gezet. Afgelopen zomer is er de laatste hand aan gelegd met nieuwe dug-outs en doelnetten in de clubkleuren. Holten heeft daar­naast het hekwerk door een gespecialiseerd bedrijf zwart laten spuiten. Het ziet er allemaal gelikt uit.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.