Update bevrijdingsloop

0

HOLTEN – Als tweede over de finish komen en toch eerste worden? Het kan op de bevrijdingsloop in Holten zo maar werkelijkheid worden!  

Hoe dat mogelijk is? De tijd wordt elektronisch gemeten. Hierbij geldt je netto tijd.  Als je bij de start achteraan staat, ga je later over de startstreep en begint je tijd dan pas te lopen……
Tijdens de bevrijdingsloop op maandag 5 mei, krijgt elke deelnemer een shoe tag. Wat een shoe tag is en  hoe je deze kunt bevestigen, zie je op de film die is geplaatst op de website van de AV Holten, www.avholten.nl.     

Ook met een tie rip kun je de tag bevestigen. Tijdens de wedstrijd krijg je deze bij de shoe tag.  Na afloop zijn er vrijwilligers die de tag afknippen en weer innemen.
Vele mensen hebben zich al ingeschreven. De organisatie verwacht dat een groot aantal mensen zich op de dag zelf zullen aanmelden.  Dat kan, maar na-inschrijving is wel duurder. Jongeren betalen 1 euro extra, volwassen 2 euro extra. Voorinschrijven loont dus! Digitaal inschrijven kan via de link op de website van de AV en via www.inschrijven.nl

Dat de wedstrijd al begint te leven is duidelijk te merken aan de opkomst bij de clinics. Bij de clinics van de G-atleten zijn ook lopers buiten Holten aan het oefenen. De basisschooljeugd zal de clinics gebruiken om meer kans te maken op kaarten voor deelname aan de FBK games.
Meer informatie hierover vind je op: http://www.aadrink-fbkgames.nl/neven_activiteiten/ik-lekker-fit-kidsrun/

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.