Unieke samenwerking Hoolter Korhanen en Fanfare H.M.V.

0

HOLTEN – Op 24 november 2012 staan de deuren bij het Bonte Paard in Dijkerhoek vanaf 20.00 uur wagenwijd open voor een unieke samenwerking tussen de Hoolter Korhanen en het orkest van muziekvereniging H.M.V.

Een oergezellige avond met een repertoire vol tranentrekkers, meezingers, luisterrijke parels en ongeneerde swingers door zowel de fanfare als het koor.

Maar ook gezamenlijk zullen zij bekende muziek ten gehore brengen. Voor het orkest een start van H.M.V.-Nieuwe-Stijl waarin alle reguliere muzikale activiteiten van een frisse nieuwe jas worden voorzien.

Het wordt geen standaard concert, maar een avond met huiselijke gezelligheid en onbezorgd genieten voor jong en oud. Een gezellige meezingavond met een hapje en een drankje, waarbij u kunt rond lopen en een praatje kunt maken. H.M.V. en de Korhanen creëren de perfecte ambiance waarbij de dagelijkse zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen en waar GENIETEN met hoofdletters wordt geschreven. Je voelt je thuis bij deze Toppers uit Holten. Dus houd deze avond vrij in uw agenda. De toegang deze avond is gratis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.