Twee personen aangehouden

0

Holten – Vrijdagmorgen 15 juni zijn op de parkeerplaats “Struik” langs de A1 bij Holten twee personen aangehouden die van het opensnijden van dekzeilen van een viertal vrachtauto’s worden verdacht.

Surveillerende politiemensen viel vrijdagmorgen 15 juni om ongeveer 03.00 uur het gedrag op van een aantal personen op de parkeerplaatst “Struik” langs de A1 bij Holten. Daarvoor was de melding gekomen dat er op de parkeerplaats een aantal dekzeilen van vrachtauto’s waren opengesneden en de politiemensen waren poolshoogte gaan nemen. De politiemensen lieten hun surveillanceauto achter en gingen te voet verder in de richting van de geparkeerde vrachtauto’s en daar zagen ze een drietal mannen die zich erg verdacht ophielden tussen de vrachtauto’s. Bij het zien van de politiemensen gingen de drie er van door. Twee van hen, beiden afkomstig uit Eindhoven en 23 en 26 jaar oud, konden worden aangehouden. De derde persoon wist te ontkomen.

De beide aangehouden personen zijn in de loop van vrijdag de 15e juni voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het is op dit moment nog niet exact bekend om hoeveel, in ieder geval vier, vrachtauto’s waarvan het dekzeil is opengesneden het gaat en wat er precies eventueel is weggenomen. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.