Triathlon vanuit de lucht

0

HOLTEN – Eens vanuit een ander oogpunt de Triathlon Holten bekijken? Dit jaar kan dat!
 
Tijdens de 29e editie in juni biedt de organisatie van de Triathlon Holten, in samenwerking met A3 Ballon uit Harfsen en Helicentre uit Lelystad aan haar bezoekers de exclusieve mogelijkheid om vanuit een helikopter of luchtballon het evenement te bekijken.

Een collega verassen, een zakenrelatie iets bijzonders bieden, jezelf gewoon verwennen of deze gelegenheid aangrijpen om een romantisch spektakel op te zetten? Het kan allemaal!
 
Op donderdag 27 juni 2013 omstreeks 20.00 uur zullen nabij de Domelaar een vijftal luchtballonnen opstijgen om op unieke wijze het parcours van de triathlon van bovenaf te bekijken.  
 
De kosten voor de ballonvaart bedragen € 139,00 per persoon. De aanmelding verloopt via de website van Triathlon Holten. Mochten de weersomstandigheden geen ballonvaart toestaan op 27 juni 2013 dan zal A3 Ballon in overleg met de deelnemers een alternatieve datum vaststellen voor de ballonvaart.
 
De helikoptervluchten zullen plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2013. Tussen 10.30 – 17.00 uur stijgt vanaf een locatie in het centrum meerdere malen een helikopter op. Per vlucht kunnen er drie gasten mee de lucht in en de mogelijkheid bestaat om in overleg met de piloot te bepalen welke deel van het parcours wordt bekeken. De totale vlucht zal acht minuten duren.
 
De kosten voor een helikoptervlucht zijn € 79,- per persoon.  De voorwaarden voor deelname aan de helikoptervluchten zijn te vinden op de website van Triathlon Holten.  
 
Bezoekers die willen deelnemen aan de ballonvaart of helikoptervlucht kunnen zich opgeven via [email protected] Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar  dus wacht niet te lang met reserveren want op=op.  
 
Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.