‘Touch of Matrix’ in Kulturhus

0

HOLTEN – Vrijdag 18 januari organiseert de Holtengroep weer een inspirerende lezing in het Kulturhus Holten. 

‘Touch of Matrix’ (onze verbinding met het veld) door: Günther de Jong.

Wij begeven ons in een nieuwe tijd, een nieuw bewustzijn, waardoor we in staat zijn ons sterker te verbinden met het morfogenetische veld ‘De leegte’.

Dat verschaft ons de informatie om zelfstandig onze blokkades, klachten op te lossen. Uitgangspunt in deze nieuwe tijd is de kwantumfysicia. Je lichaam is een energiesysteem, een web van verbindingen. Zodra er een verstoring is, ondervinden we fysieke, emotionele en/of psychische problemen. Door je in een tijdloze ruimte te begeven vanuit je WARE IK, kun je in zeer korte tijd zelf blokkades oplossen, zonder te weten waar de oorzaak ligt. Want praten over de nieuwe tijd, het nieuwe bewustzijn en nieuwe energie is goed… dat alles integreren in je leven is zoveel krachtiger en interessanter!

De mogelijkheden zijn grenzeloos en wonderlijk eenvoudig. Als jij je in WARE IK bevind heb je verbinding met je eigen Matrix, je gestructureerde omgeving, het morfogenetisch veld.

De leegte met daarin de scheppende kracht, de eeuwigheid en de oneindigheid. Door het bewust worden van een klacht maak je contact met je WARE IK en De leegte stroomt vanzelf naar binnen. Je hoeft niets meer te doen. Die scheppende kracht regelt het proces, op alle niveaus! Dit gaat vele malen sneller dan klachten oplossen vanuit je verstand.

Wees je bewust van jezelf, van een klacht, oude informatie weghalen, formuleren wat je graag wilt, loslaten het proces zijn gang laten gaan….

 

Aanvang: 20:00 uur, zaal open 19:30

Entree: € 10,00 (incl. koffie of thee)

Aanmelden via: www.kulturhusholten.nl of via het VVV

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.