Toneelclub O.C.H. komt met nieuw toneelstuk

HOLTEN – Dit jaar bestond toneelclub O.C.H. al weer 70 jaar. Op 11 oktober werd de reeks jubileumvoorstellingen afgesloten in Bathmen. In een bomvolle zaal Braakhekke werd het succesvolle jubileumstuk Bet’s Bakkerij van Piet Kuyper voor de laatste keer op de planken gebracht waarmee de club terug kan kijken op een succesvolle reeks van voorstellingen.
De club zit niet stil en dus wordt er al weer druk gewerkt aan de realisatie van het toneelstuk “De Milieu Apostel”  voor het nieuwe seizoen.

De nieuwgekozen burgemeester wil zich meteen profileren als vooruitstrevend. Speculerend op het milieubewustzijn van de gemeentenaren, gaat hij ze opzadelen met een nieuw systeem waar het betreft de aanbieding en het ophalen van huisvuil. Ieder gezin wordt opgescheept met maar liefst drie bakbeesten van containers, in verschillende kleuren, waarin ze hun huis- en ander afval gescheiden moeten verzamelen. Bovendien laat hij het een en ander vergezeld gaan van een lijst, met de ongelooflijkste voorschriften. In het kleine, hoofdzakelijk op de landbouw gericht dorpje, weten de inwoners, tot dan toe grotendeels aangewezen op de composthoop, zich met deze nieuwigheid geen raad.
Vele hilarische situaties passeren de revue waarbij de lachspieren geregeld op de proef zullen worden gesteld. Kortom het belooft weer een gezellig avondje OCH te worden in zaal Irene.

Anders dat andere jaren zal in verband met de drukke agenda van de leden het toneelstuk niet in januari maar in februari in Holten op de planken worden gebracht.
Op zaterdag 13 februari zal er een middag en een avondvoorstelling worden gegeven in Zaal Irene. De kaartverkoop zal hiervoor starten op 18 januari aanstaande en zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek in het Kulturhus te holten.
Kaarten zijn vanaf nu eveneens te bespreken door een mail te sturen naar [email protected] U ontvangt een bevestiging van uw reservering.

Reacties zijn gesloten.