Toch kunstgras voor Hockeyclub Holten

0

HOLTEN – De Hockeyclub Holten krijgt in de nabije toekomst toch de beschikking over kunstgras. Het college van burgemeester en wethouders stelt namelijk voor om een kunstgrasveld aan te leggen op sportpark ’t Vletgoor, dat daarvoor wordt uitgebreid. De Holtense Hockeyclub, de enige in Nederland die nog op natuurgras speelt, reageert verheugd. "Kunstgras betekent de redding van onze vereniging.
We hebben allerlei plannen voor de toekomst. Alleen met kunstgras zijn die te realiseren", reageert secretaris Patrick Klunder.

Het kunstgrasveld, inclusief hekwerk en verlichting, vergt een investering van 450.000 euro. Eerder kwam het college tot de slotsom dat Rijssen-Holten niet genoeg geld heeft voor een kunstgrasveld. Onlangs bleek in een vergadering van de raadscommissie Maatschappelijke Dienst Verlening (MDV) al dat een meerderheid van de raad de Hockeyclub ter wille is. Het geld bleef echter een probleem. Het college heeft nu ‘dekking’ gevonden voor de investering. De commissie MDV bespreekt het voorstel maandag 15 juni.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.