Tieneractiviteiten bij jeugdhonk ‘de Liesen’

0

HOLTEN – Jeugdhonk ‘de Liesen’, het jongerencentrum voor alle jongeren uit Holten en omgeving van 11 t/m 18 jaar.

De jongerenwerkers van het Sociaal Cultureel Werk bieden de jongeren een veilige plek waar zij hun vrije tijd kunnen doorbrengen, en waar zij met van alles terecht kunnen bij de jongerenwerkers.

Op woensdagmiddag is het jeugdhonk speciaal geopend voor tieners van 11 t/m 13 jaar, van 13.30 tot 17.00 uur. Voor de komende 3 maanden staat er een leuk en divers programma vast, waar iedereen bij welkom is: woensdag 30 januari: darttoernooi, woensdag 13 februari: soundmachine, woensdag 6 maart: pannenkoekenmiddag en woensdag 20 maart: barbingo. Aan deze middagen zitten geen kosten verbonden, alleen wat drinken en wat lekkers wordt door de tieners zelf betaald. Naast deze geplande activiteiten is het jeugdhonk ook de andere woensdagmiddagen geopend, dan kunnen de tieners gewoon binnen komen lopen.

Op woensdag 20 februari, de woensdag in de voorjaarsvakantie, is het de bedoeling dat de jongerenwerkers samen met de tieners gaan Lasergamen in Wijhe. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,- per persoon. Opgeven voor het lasergamen is verplicht en kan bij het jeugdhonk.

Naast deze woensdagmiddag is het jeugdhonk ook geopend op dinsdagmiddag (12+), dinsdagavond (14+) en donderdagavond (14+). Voor meer informatie over het jeugdhonk neemt u contact op met de jongerenwerkers via 0548 36 14 51 of kijk op www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.