Thom Huzen is pupil van de week bij Heracles Almelo!

0

HOLTEN – Afgelopen woensdagavond werd in Almelo de bekerwedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam gespeeld. In ’n zo goed als uitverkocht stadion won Heracles met 2-0 en gaan zij door naar de volgende ronde.

Thom Huzen, aanvaller bij de F2 van Blauw Wit, was deze wedstrijd de pupil van de week. Eerst kreeg Thom een rondleiding door het Polman Stadion. Er werd gekeken in de skybox van Asito en in de spelershome. Op de banner bij het scorebord stond: Thom Huzen, 7 jaar, Blauw Wit Holten, F2, aanvaller, favoriete speler Everton Ramos da Silva. Ook werd hij door de stadionspeaker omgeroepen!

Thom: ‘Ik mocht met de rezerve spelers warmingup doen.’ Rond de klok van 19.00 uur mocht Thom, hand-in-hand met de scheidsrechter het veld op lopen. Ook mocht hij de wedstrijdbal vasthouden. In een shirt van ‘scoren voor gezondheid’ gingen zij door de erehaag van de jongens van de C1 van Blauw Wit. Deze jongens waren de ballenjongens tijdens de wedstrijd.

Samen met de begeleiders van Blauw Wit werd de wedstrijd bekeken vanaf de tribune. Glennis Grace verzorgde na de wedstrijd een spetterend optreden ter ere van de opening van de nieuwe kunstgrasmat van Ten Cate. Al met al een onvergetelijke ervaring voor Thom!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.