Taart maken bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Wilt u eens iets bijzonders doen met de verjaardag van uw dochter/zoon?

Op woensdag 7 september start Kinderboerderij Dondertman met een nieuwe workshop voor kinderen: taart maken. Een populaire en aantrekkelijk geprijsde workshop onder leiding van Immanuelle Paalman.

De workshop duurt zo’n anderhalf tot twee uur en is geschikt voor zowel meisjes als jongens. Aan de hand van de leeftijd wordt de moeilijkheid van het taartje (doorsnede plm. 15 cm) aangepast. Natuurlijk nemen alle kinderen hun aantrekkelijk en zorgvuldig ingepakte lekkernij aan het eind van de middag trots mee naar huis. Leuk voor thuis of voor oma en opa!

De basis van iedere taart is al klaar bij aanvang. De kinderen mogen hem vervolgens vullen met banketbakkersroom en jam waarna het geheel wordt bestreken met botercrème. Het taartje wordt bekleed met fondant en als slot natuurlijk versierd met wat ze maar willen: pareltjes, M & M’s, marshmallows, spikkels: keuze genoeg!

Ook themataartjes zijn mogelijk, bijv. voetbal, piraten, Barbie of prinsessentaart. Belangstelling? Neem dan vooral tijdig contact op, want vooraf reserveren is noodzakelijk: tel. 0548-361169 of [email protected] De workshop begint om 14.00 uur in het Boshuus van de kinderboerderij aan de Meester Bosweg 5. Leeftijd: plm. 6 – 12 jaar. De kosten zijn slechts € 7,50 pp incl. alle materialen, de minimale deelname is 6, maximaal 12 personen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.