Succesvol finishen Diepe Hel Holterberg Loop

0

HOLTEN – De atletiekvereniging (AV) Holten geeft vanaf 29 augustus a.s. elke maandag een exclusieve looptraining. Verzamelpunt van de training is Sportpark Meermanskamp.

Iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur krijgen deelnemers aan de Diepe Hel Holterberg Loop de mogelijkheid onder leiding van ervaren trainers hun conditie te verbeteren. Met als doel straks opgewassen te zijn tegen de kenmerkende hoogteverschillen van het parcours en een uitstekende prestatie neer te zetten. De kosten bedragen € 20,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld en chiphuur voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Meer informatie en aanmelden via www.avholten.nl

Diepe Hel Holterberg Loop
Op zaterdag 29 oktober 2011 vindt de 24e editie van de TIB Finishing Diepe Hel Holterberg Loop plaats. Deze schitterende herfstloop met een uniek parcours door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug start dit jaar in het gezellige centrum van Holten. Van daar gaat het zo snel mogelijk ‘de berg op’ en ‘de diepe hel in’. Een stevige uitdaging. Het is een geheel verhard en verkeersvrij heen en weer parcours, gecertificeerd door de Atletiekunie. Op Kalfstermansplein wacht een sfeervolle finish.

Meer informatie en aanmelden www.diepehelholterbergloop.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.