Straatmuzikanten op Midzomermiddag Holten

0

HOLTEN – De Midzomermiddag van 15 juni wordt een evenement waar muziek in zit.

De band ‘Yezz! That’s swing mobiel’ zal vanaf drie uur de Smidsbelt regelmatig opvrolijken met swing en dixieland. Straatmuzikanten op Midzomermiddag Holten

Verder krijgen kinderen en jongelui tot 18 jaar de ruimte hun muzikale talent te tonen. Iedereen die met een gitaar overweg kan, mooie tonen uit een dwarsfluit kan toveren of een ander muziekinstrument bespeelt, kan zich daarvoor aanmelden. Een kans om aan een breed publiek te laten horen, wat je op muzikaal gebied in huis hebt.

Voor straatmuzikanten is muziek belangrijk, maar niet het enige. Ze denken goed na over hoe ze de aandacht van voorbijgangers kunnen trekken. Uiterlijk is belangrijk. Welke kleding draag je? Een zwart slobberpak met oranje flaphoed, een lange jurk in alle kleuren van de regenboog… Alles kan helpen contact te maken met het publiek. Je kunt iets grappigs bedenken. Een dansje, een goocheltruc…  Hoe verrassender, hoe beter.

Aanmelden

Je bent niet ouder dan 18 jaar en je wil tijdens de Midzomermiddag optreden als straatmuzikant?

Mail dan vóór 10 juni naar [email protected] je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en de naam van het instrument waarmee je wil optreden. Je ontvangt dan een mail met informatie over de speelregels!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.