Stichting Kulturhus Holten zoekt bestuursleden

0

HOLTEN –  Het Kulturhus in Holten krijgt steeds meer gestalte. Naar verwachting wordt het omzetten van het gemeentehuis naar een Kulturhus in het 2e halfjaar van 2008 uitgevoerd. Het nieuwe Kulturhus kan dan in het voorjaar 2009 in gebruik worden genomen. Het beheer, de exploitatie en de programmering van het Kulturhus valt onder de verantwoordelijkheid van een nog op te richten stichting Kulturhus Holten. Het nieuwe stichtingsbestuur vervult in het voortraject met name een rol bij het nog op te stellen bedrijfsplan. Als stuurgroep Kulturhus zijn wij op zoek naar kandidaten voor het op te richten stichtingsbestuur en hebben daarvoor een profielschets opgesteld.

 

Het is gewenst dat de kandidaten beschikken over:
affiniteit met de Holtense gemeenschap in zijn algemeenheid
affiniteit met sociaal-culturele aspecten binnen de Holtense gemeenschap in het bijzonder
(ruime) bestuurlijke ervaring
het vermogen om het algemene belang te laten prevaleren boven het ‘eigen’ verenigingsbelang
het vermogen om samen te werken
inzicht in financiële, organisatorische en beleidsmatige zaken
voldoende vrije tijd (een goede invulling van de bestuursfunctie neemt gemiddeld 10 tot 15 uur per maand in beslag)

Informatie
Wilt meer informatie over de Stichting Kulturhus Holten en/of over deze profielschets dan kunt u contact opnemen met de heer J. Mensink van de afdeling Beleid & Ontwikkeling. Zijn telefoonnummer is (0548) 854 427 en emailadres is [email protected] e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Postadres is : postbus 244, 7460 AE Rijssen.

Reageren?
U kunt uw belangstelling schriftelijk of via mail (onder vermelding van bestuur Kulturhus Holten) kenbaar maken. Uw reactie moet voor donderdag 1 maart 2007 bij ons worden ingediend. Stuurt u dan ook uw curriculum vitae mee?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.