Step-one kiest voor Wilier

0

HOLTEN – Het Step-One Eredivisie triathlon team wordt gesponsord door Bloemendal Fietsplus. Het triathlon team dat vorig jaar knap als zesde eindigde in de Lotto Eredivisie, het nationale triathlon circuit van Nederland, zal de komende jaren het fietsonderdeel afleggen op een Wilier GTR met Fulcrum Racing Quattro wielen en Shimano Ultegra schakelsysteem.

“Ik ben erg blij met de ondersteuning van Bloemendal Fietsplus en Wilier voor de komende jaren. Het is fijn dat we op dit gebied geen omkijken meer hebben en dat alles voor ons geregeld is” aldus Muller. De fiets is mede mogelijk gemaakt door Bloemendal Fietsplus en zij zullen ook het onderhoud verzorgen. Peter Bloemendal namens Bloemendal Fietsplus: “Als fietsspeciaalzaak zijn we continu bezig om ons te onderscheiden. We zijn dan ook erg blij dat we deze regionale talenten kunnen ondersteunen en kunnen helpen zodat ze op nationaal niveau kunnen presteren”.

Tijdens het jaarlijkse congres van de Nederlandse Triathlonbond is de racekalender voor 2014 bekend gemaakt. Net als de afgelopen twee jaar bestaat de Lotto Eredivisie uit vijf races. De Lotto Eredivisie begint in 2014 in Weert, tijdens het NK olympische afstand. In juni staan het NK sprint triathlon in Amsterdam en de sprint triathlon van Stein op het programma. Veenendaal, met een wedstrijd over de olympische afstand, is in augustus gastheer van het eredivisiecircus en in september wordt de competitie in

Almere afgesloten met een teamrelay en het uitreiken van de kampioensschalen.
Voor meer informatie zie: http://www.tv-stepone.nl/ en http://www.eredivisietriathlon.nl/.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.