Stagnatie werk onderdoorgang Dorpsstraat

0

HOLTEN – Hieronder een stuk over de stagnatie werkzaamheden tunnel Dorpsstraat.

DE STAND VAN ZAKEN
In opdracht van de provincie Overijssel en de gemeente Rijssen-Holten is de TWW eind 2011 gestart met de werkzaamheden aan de (spoor)onderdoorgang aan de Dorpsstraat in Holten. Voorafgaand aan de aanbesteding van het werk heeft de opdrachtgever bestaande ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) geïnventariseerd. De gegevens verstrekt door de nutsbedrijven bleken niet geheel compleet te zijn. Er lagen actieve kabels in het gebied waarvan ook zij het bestaan niet wisten.

Op maandag 29 oktober 2012 is de onderdoorgang Dorpsstraat geheel afgesloten. De Twentse Weg- en Waterbouw BV heeft in opdracht van de Gemeente op maandag de 29e de tijdelijke asfaltverharding verwijderd. De nutsbedrijven hebben van de Gemeente opdracht gekregen dan te beginnen met het verwijderen en verleggen van kabels en leidingen. De TWW heeft volgens afspraak geopereerd. De Nutsbedrijven hebben echter op dinsdag 30 oktober aangegeven aan hun opdrachtgever, de Gemeente, geen tijd te hebben. Maandag 5 november pakken zij het werk op. Dit is natuurlijk meer dan vervelend, met name voor u.

Circa twee weken hebben de nutsbedrijven gepland voor de werkzaamheden. Aansluitend wordt de weg geasfalteerd door de TWW. Eind november wordt de weg weer opengesteld.

CONTACT MET DE TWW
De uitvoerder van de TWW kunt u persoonlijk benaderen voor uw vragen. Uw TWW Uitvoerder is Christiaan van der Mast, [email protected]  T. 06-12943631.
 
CONTACT MET DE GEMEENTE
De opdrachtgever  kunt u persoonlijk benaderen voor uw vragen. De contactpersonen zijn:  
Harry Hollering,  T. 06-22497563 en  Raymond Burger, T. 06-41913012

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.