Sportverkiezing

0

HOLTEN – De Sportverkiezingscommissie van de Gemeente Rijssen-Holten wil het grote succes van afgelopen jaar graag een mooi vervolg geven.

Daarom is de commissie al weer enige tijd druk met de organisatie van de Sportverkiezing 2012 op vrijdag 25 januari 2013.

Dit gala zal, evenals de afgelopen jaren, plaatsvinden in Lucky, the Feel Good Provider in Rijssen. Het verhaal is duidelijk. Sporters leveren het hele jaar door grootse sportprestaties die ‘echte’ aandacht verdienen. In clubverband of individueel, in Rijssen, Holten of daarbuiten en op regionaal, nationaal of internationaal niveau.

Die ‘echte’ aandacht krijgen zij tijdens het jaarlijkse Sportverkiezingsgala. Maar om daarvoor in aanmerking te komen moeten zij eerst genomineerd te worden. De afgelopen jaren werden de meeste sporters en sportploegen hiervoor  genomineerd in de maanden november en december.

Inmiddels zijn alle sportverenigingen aangeschreven, zodat bestuursleden, trainers en coaches de diverse sporters en teams kunnen nomineren. Maar ook vrienden, supporters, buren of familieleden hebben hiertoe de gelegenheid. Uiteindelijk worden er ook veel prestaties door plaatsgenoten geleverd die lid zijn van een vereniging buiten de gemeente. Maar ze wonen wèl in Holten of Rijssen.

Heel belangrijk is de motivatie of argumentatie. Deze moet helder en duidelijk zijn. Alleen aangeven dat een geleverde prestatie ‘heel goed is’ is dus niet voldoende. Aanmelden kan eenvoudig door naar de website www.sportverkiezingrijssenholten.nl te gaan en hier digitaal in te schrijven.

Ook is het mogelijk om het nominatieformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar [email protected] Inmiddels zijn de eerste nominaties binnen.

Een vast onderdeel van de avond is de huldiging van de nationale en internationale kampioenen van 2012. De huldiging van deze sporters door B en W van de Gemeente Rijssen-Holten vindt ook tijdens dit Sportgala plaats. Want ook deze prestaties verdienen ‘echte’ aandacht!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.