Sportmarkt tijdens lotingavond Triathlon Holten

0

De inschrijving voor de recreatieve afstanden van de 23e Triathlon van Holten is inmiddels gesloten.

De belangstelling is dit jaar nog weer groter dan vorig jaar. Omdat er weer veel meer mensen hebbben ingeschreven voor de kwart en de achtste triatlon dan dat er plaatsen beschikbaar zijn zullen op vrijdagavond 19 januari 2007 onder toezicht van Notaris IJzerman van KienhuisHoving uit Rijssen tijdens een openbare loting de startbewijzen verdeeld worden. Plaats van handeling is de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch aan de Haarstraat in Holten.

Behalve kans op een startbewijs voor de triatlon maken bezoekers op deze avond tevens kans op een paar hardloopschoenen, welke door Running Center Enschede beschikbaar worden gesteld.

Deze hardloopspeciaalzaak zal net als Bloemendal Fiets Plus uit Rijssen met een stand aanwezig zijn waar zij allerlei sportartikelen tegen scherpe prijzen zullen aanbieden.

Nadat de officiele loting heeft plaatsgevonden en men in afwachting van de lotinglijsten is, zullen door Triathlon Holten en Running Center Enschede een paar prachtige "Triathlon Holten"-kledingstukken getoond worden. Het gaat hier om functionele hardloopshirts en -singlets voor dames en heren in verschillende kleuren alsmede prachtige soft shell jackets. Om al vast een indruk van deze kleding te krijgen kan op www.triathlonholten.nl in de "shop" gekeken worden.

Kom op tijd om niets van deze sportavond te missen, koffie of thee staat vanaf 19.30 uur klaar.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.