Spelletjes en flyball bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Studenten van Landstede Raalte verzorgen zaterdag 14 mei tussen 10.00 en 16.00 uur bij Kinderboerderij Dondertman een spelcircuit vol leuke activiteiten.

Het evenement is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en omvat een aantal eenvoudige en tevens verplichte (behendigheid)spelletjes als koekhappen en zaklopen. Daarnaast zijn er ook twee niet verplichte onderdelen: schminken (€ 0,50) en een fotoshoot  (€ 2,00). Bij dat laatste kunnen kinderen in een toepasselijk decor met hun lievelingsdier worden vereeuwigd.

Wie mee wil doen kan tegen betaling van € 0,50 een stempelkaart aanschaffen bij de kassa. Als alle (gratis) onderdelen zijn volbracht en afgestempeld mogen de kinderen tot slot een prijsje graaien uit de grabbelton.

Naast het spelcircuit wordt op de weide bij tegenover de kinderboerderij om 10.30 uur, om 13.00 uur en om 14.30 uur een demonstratie flyball gegeven. Bij flyball springen de honden over een aantal hindernissen richting een apparaat waar door hun toedoen een bal uit schiet. Met de bal in zijn bek keert de hond terug naar zijn  baas.

Tot eind mei is de kinderboerderij maandag gesloten en kan men er alle overige dagen van de week terecht tussen 13.00 en 17.00 uur. In verband met de officiële ingebruikneming van het nieuwe Boshuus blijft de poort vrijdagmiddag 27 mei gesloten. Aansluitend is er feest voor de kinderen en is Dondertman zaterdag 28 en zondag 29 mei de hele dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Speciaal in verband met de feestelijke opening is er ook dan van alles te doen. Meer informatie op www.kb-dondertman.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.