Speelgoedbeurs georganiseerd door speel-o-theek zeer geslaagd!

0

HOLTEN – Tot 2010 had de peuterspeelzaal in Holten jarenlang met veel succes een speelgoedbeurs georganiseerd.

Vanaf dit jaar heeft speel-o-theek ‘de Boshut’ de organisatie van deze beurs weer opgepakt, en met succes!

Op vrijdag 9 november konden mensen hun oude speelgoed komen inbrengen voor de beurs op zaterdag. Ruim 430 stuks speelgoed zijn deze middag ingebracht voor de verkoop, jeugdhonk ‘de Liesen’ lag vol met auto’s, boekjes, poppen, spellen, etc etc, de plek waar de speelgoedbeurs heeft plaatsgevonden.

Op zaterdag 10 november stond om 10.00 uur ’s ochtends de eerste rij klanten al voor de deur. Met een hoogtepunt van 50 bezoekers om 10.15 uur, heeft de speelgoedbeurs zeer goed verkocht, en heeft de speel-o-theek een leuk bedrag ten behoeve van de inkoop van speelgoed weten op te halen.

Ook de kringloopwinkel van de HMV was erg blij met de speelgoedbeurs. Het speelgoed wat aan het einde van de dag niet werd opgehaald, is naar dit goede doel gebracht.

Na het succes van dit jaar gaan de vrijwilligers van de speel-o-theek met veel enthousiasme de beurs volgend jaar weer organiseren.

Voor meer informatie over de speel-o-theek en haar acties, kijkt u op www.socuweholten.nl of neem contact op met de speel-o-theek tijdens de openingstijden: 0548 80 19 23 op woensdag van 09.00 tot 10.00 uur of donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.