Speelgoedbeurs georganiseerd door speel-o-theek ‘de Boshut’

0

HOLTEN – Tot 2012 had de peuterspeelzaal in Holten jarenlang met veel succes een speelgoedbeurs georganiseerd.

Vanaf dit jaar neemt speel-o-theek de organisatie van deze succesvolle beurs over, en organiseert de beurs dit jaar op zaterdag 10 november in jeugdhonk ‘de Liesen’.

De speelgoedbeurs is een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken, en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om tegen zeer redelijke prijzen goed speelgoed te kopen. Denkt u hierbij ook zeker alvast aan 5 december!

De verkoop van het speelgoed vindt plaats op zaterdag 10 november tussen 10.00 en 12.00 uur.

Op vrijdag 9 november tussen 16.00 en 19.00 uur kunt u uw speelgoed naar jeugdhonk ‘de Liesen’ brengen, aan de Larenseweg 102a. In principe komt al het speelgoed hiervoor in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Dus alles kan: autootjes, poppen, spelletjes, puzzels, boekje, kindermeubeltjes, schaatsen, buggy’s, fietszitjes, etc. etc.. Let op: knuffels worden NIET geaccepteerd bij de speelgoedbeurs.

Ook voor constructiespeelgoed zoals Lego, Duplo, Nopper e.d. bestaat altijd veel belangstelling, evenals voor spelletjes voor de wat oudere kinderen. Dus, kijk uw kast na!

Wanneer u bij het ingeleverde speelgoed een lijst maakt, met daarop een duidelijke omschrijving en de vraagprijs van de artikelen, scheelt u dit veel wachttijd.

Mocht direct na de verkoop blijken dat her speelgoed gebreken vertoond, dan is de inbrenger verplicht het speelgoed terug te nemen en het ontvangen geld te betalen.

Klein speelgoed graag gebundeld inleveren.

De inbreng bedraagt € 0,15 per stuk of bundel. 75% van de opbrengst van het verkochte speelgoed is voor uzelf, en 25% gaat naar de speel-o-theek. Afhalen van niet verkochte spullen is op zaterdag 10 november mogelijk tussen 14.30 en 15.00 uur. Tevens vindt dan de afrekening plaats. Niet afgehaalde spullen worden daarna aan een goed doel geschonken.

 

Voor eventuele verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Carla Nikkels: 0548 36 36 36

Eveline Oolbekkink: 06 40 18 76 60

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.