Sinterklaas in actie voor de Voedselbank

0

HOLTEN – Nog een paar weken en dan is Sinterklaas weer in het land. In samenwerking met de Voedselbank Midden Twente heeft Sinterklaas een goede actie bedacht. Ouders en kinderen die veel speelgoed in de kast of op zolder hebben liggen dat niet meer gebruikt wordt kunnen dit aanstaande zaterdag inleveren in Goor. Sinterklaas zal er dan persoonlijk voor zorgen dat dit speelgoed een goede bestemming vind bij kinderen die bij de Voedselbank Midden Twente aangesloten zijn. Vanaf volgend jaar zal Sinterklaas ook op deze manier de Holtense kinderen van de Voedselbank Deventer gaan verblijden met cadeaus. 

Iedereen die op dit moment nog speelgoed heeft waar de eigen kinderen nauwelijks meer naar omkijken, wat geschikt is voor kinderen van 0-12 jaar, en die het graag willen aanbieden voor nog vele uren speelplezier kan dit zaterdagmiddag 10 november van 13 tot 16 uur inleveren bij Mercom B.V. aan de Gruttostraat 81 te Goor (voormalig pand van Drankengroothandel Redeker), aan de overkant van de Wheeweg.
 
Er wordt vriendelijk verzocht alleen speelgoed in te leveren dat schoon is, nog doet wat het zou moeten doen, dat de knuffels zijn uitgewassen en de spelletjes en puzzels compleet zijn.  Het zou tevens zeer gewaardeerd worden als elektronisch speelgoed wordt voorzien van batterijen, zodat de kinderen er ook daadwerkelijk gelijk mee kunnen spelen. De ouders die een voedselpakket ontvangen van de Voedselbank Midden Twente worden dan uitgenodigd om op 27 november enkele cadeaus voor hun kinderen te komen uitzoeken.
 
Al het speelgoed dat overblijft wordt nog diezelfde avond opgehaald door andere goede doelen.
 
Deze Sinterklaasactie heeft de afgelopen jaren ook de nodige structurele steun gekregen van het bedrijfsleven. Zo sponsort Bolletje al jaren pepernoten, AH Groot Driene (Hengelo) de chocoladeletters en C1000 Brandenbarg (Goor) allerlei hebbedingetjes, terwijl o.a. Heracles Almelo en FC Twente’65 zorg dragen voor de nodige voetbalattributen voor de kinderen.
 
Wie vragen heeft en/of iets wil bijdragen of sponsoren kan e-mailen naar: [email protected] 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.