Sinterklaas bezoekt Dondertman

0

HOLTEN – Zondag 2 december is het groot feest bij Kinderboerderij Dondertman, want Sinterklaas heeft aangekondigd dit jaar zijn opwachting te maken bij het ‘Leukste uitje van Overijssel 2012’.

Als kinder- en ook dierenvriend wilde hij eens een kijkje komen nemen en is ’s middags te gast aan de Meester Bosweg 5 in Holten/Espelo.

Op welke wijze wilde hij niet verklappen, maar zeker is dat de goedheiligman om 14.30 uur met een aantal stuntende Pieten op ludieke wijze zijn opwachting maakt op de kinderboerderij. Natuurlijk hoopt Sint dat het weer hem gunstig gezind is en dat hij wordt opgewacht door heel veel kinderen. Kinderen zijn dan ook van harte welkom, vanzelfsprekend met ouders en/of grootouders. En wie wil mag best een mooie kleurplaat of andere kleinigheid voor Sint en zijn Pieten meenemen.

Sinterklaas wordt ontvangen in het Boshuus waar een prachtige zetel voor hem klaar staat en een fantastisch feest volgt. Ongetwijfeld neemt hij daarna een kijkje op de boerderij. Het Sinterklaasfeest duurt een uur. Naast de normaal geldende entree zijn geen extra kosten verschuldigd. Op vertoon van hun kaart hebben donateurs gratis toegang. De kinderboerderij is al open vanaf 10.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.