Ruben Jol heerst bij Holtense Tafeltennis Kampioenschap Recreanten

HOLTEN – De tafeltennisvereniging Holten, die dit jaar haar 40 jarig bestaan viert,  organiseerde zaterdag 9  januari j.l de open holtense kampioenschappen tafeltennis voor Recreanten. Ondanks een wat mindere deelname dan voorgaande jaren was het wederom een gezellig en gemoedelijk toornooi dat zich afspeelde aan de Vrijheidslaan. De titels  bij de recreanten gingen respectievelijk naar Ruben Jol(senioren)   en  Ingmar Neple (jeugd).

Vanaf ’s ochtends  10  uur  werd in een gezellige en sportieve ambiance   een spannende strijd  geleverd . De recreanten heren speelden een meerkamp .De derde prijs was weg gelegd voor Dinant van Beek.De plek om de titel ging evenals vorig jaar  uiteindelijk tussen Ruben Jol en Anton Bulsink.  In hun onderlinge duel werd de strijd in het voordeel van Ruben  beslecht die de wedstrijd met een 3-0 overwinning besliste. Hiermee pakte Ruben de titel met een ongeslagen status evenals de voorgaande 2 jaren. Een ware prestatie van formaat. Ook alle waardering voor Anton die zich ieder jaar in de titelstrijd weet te mengen.

In de jeugdklasse werd een dubbele meerkamp afgewerkt.   Zowel de strijd om de derde en vierde plaats als ook de strijd om de ereplaats was een uitermate spannende aangelegenheid. De derde plek ging uiteindelijk naar Sander v.d Belt die Anouk  v.d Wal nipt wist te verslaan. Het duel om de eerste en tweede plaats ging tussen Ingmar Neple en Lars Vehof. Lars won de eerste confrontatie weliswaar met 3-2 van Ingmar maar moest in de 2e ronde toch met 3-1 voor Ingmar buigen. Hierdoor mocht Ingmar zich tot Holtens kampioen bij de jeugd laten huldigen op basis van een beter onderling resultaat.

Ook de competitie spelers kwamen in aktie en werden op sterkte ingedeeld in een A en B groep. Bij de competitie B spelers ging de titel  opnieuw naar Niek Heupers die teamgenoot Marten Hulleman  met 3-0 versloeg .De derde plek werd opgeeist door Bart Roumen .
Bij de A spelers  wist Fred Hulleman de titel te grijpen door Maarten Benschop achter zich te laten. Good old Nico Valk was dit keer goed voor de 3e plek.
In het dubbelspel werden koppels gevormd van  competitie spelers en recreanten hetgeen altijd  een aardige mix aan wedstrijden oplevert. De finale in het dubbelspel ging tussen Marten Hulleman/Bart Roumen en Niek Heupers/Jochem Bolink. Met een 3-0 overwinning trokken Niek en Jochem de dubbeltitel naar zich toe.
Omstreeks 15.00 uur  werd het toernooi afgesloten met het uitreiken van de door het Klavier beschikbaar gestelde prijzen .

Reacties zijn gesloten.