Record aantal deelnemers

0

De organisatoren van de Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Er was een record aantal deelnemers, in totaal 1795, waaronder maar liefst 1142 lopers op de 10 mijl, 579 op de 5 mijl en 74 op de 2 mijl. In combinatie met het prachtige herfstweer en een sfeervol finishterrein leverde dit enthousiaste reacties op van deelnemers en publiek.

Ook de belangstelling voor de finishbeelden op internet was groot. Op de wedstrijddag zelf hebben ruim 4000 mensen de website bezocht. De dag erna, zondag liep het bezoekersantal op de site ook al op tot meer dan 3000. De finishbeelden zijn dus een rechtstreeks succes.

De start en finish waren dit jaar voor het eerst in het centrum van Holten. “Dat was beslist een goede keus en voor herhaling vatbaar”, aldus Wim Brinks. “Over twee jaar organiseren we het weer en dan hopen we op een nog groter deelnemersveld. We hebben er hier ruimte genoeg voor. En enthousiaste lopers vertellen graag over deze mooie loop en maken zo gratis reclame voor ons.” Volgend jaar is atletiekvereniging Atletics (Nijverdal) weer aan de beurt om de Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop te organiseren en zijn start en finish in het centrum van Nijverdal.

Meer info en uitslagen: www.diepehelholterbergloop.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.