Rabobank-Bergruiters Dressuurconcours

0

HOLTEN – Op zondag 5 juni wordt een Dressuurconcours gehouden op het Paardensportterrein De Borkeld in Holten, georganiseerd door Rijvereniging De Bergruiters Holten.

In de morgen vanaf 09.00 uur worden de rubrieken B, L1, L2, Z1 en Z2 verreden, terwijl het middagprogramma gevuld wordt met de klassen  L2, M1, M2.

Vanaf 12 :30 uur  wordt op het voorterrein in een Kür op Muziek gestreden voor de prijzen in  de klassen L en M  (in handicap) en vervolgens in de klassen Z1 en Z2 (ook in handicap). Hieraan zullen 10 combinaties deelnemen. Jurylid bij deze rubriek is Joyce Heuitink; de dressuuramazone die met haar mooie hengst WUP nationaal en internationaal in de Lichte Tour 1e prijzen  in de wacht sleept.

In alle rubrieken zullen ca. 250 starts om de prijzen en de winstpunten strijden. De prijsuitreiking zal na de rubrieken aan het einde van de morgen en de middag plaatsvinden. De winnaars van de Kür op Muziek worden na die rubriek bekend gemaakt. Werd in voorgaande jaren altijd een concours hippique gehouden met dressuur en springen op dezelfde dagen, dit jaar is bij wijze van proef gekozen voor een gescheiden dressuur – en springconcours.  Het springcours wordt gehouden op  zaterdag 3 en zondag 4 september a.s.

Het dressuurconcours van de Rijvereniging vindt nu aansluitend aan het ponycours van De Bergruitertjes plaats. De Bergruitertjes hebben hun concours op Hemelvaartsdag.
Toeschouwers zijn van harte welkom; de toegang tot het terrein is gratis.

Inlichtingen bij het wedstrijdsecretariaat:

Claire Overweg,
Elsenerveldweg 5,
7462 PM Rijssen
e-mail: bergruitersholten @kpnmail.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.