Pupillen Blauw Wit verslaan kampioensteam Blauw Wit 1

0

HOLTEN – Tijdens de receptie van vorige week kreeg de selectie van Blauw Wit 1 een wedstrijd aangeboden door de pupillen van de E, F en mini’s.

Met 80 ‘man’ tegen het kampioensteam. Een spontane ere-haag werd gevormd door alle ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden vanaf de kleedkamers richting het hoofdveld voor de helden van deze avond: het kampioens-team Blauw Wit 1 en de jongens en meisjes van de E, F & mini’s.

Samen met hoofd-trainer Dick Beverdam gingen beide teams voor een gezamelijke warming-up: de complete selectie, gehuld in hun reserve-shirts en de 80 pupillen in hun Blauw-Wit-tenues. Scheidsrechter Willy Kerkdijk gaf net na 19.00 uur het fluitsignaal voor de aanvang van deze spannende wedstrijd.. De kindjes vlogen naar de bal en menig selectie-speler werd ‘opzij’ gezet. Wat ’n enthousiasme! Ook langs de zijlijn! Al snel werd het 0-1! De doelpunten bleven komen! Lady-stadion-speaker Susan gaf ’n super wedstrijdverslag vanaf de zijlijn! De pupillen stonden met z’n vijven in het doel om de 0 vast te houden. Pauze. Rust.. Ranja!

Daarna ging de strijd verder. Keeper William van het 1e werd met rood van het veld gestuurd! Regelmatig leek het meer op rugby dan op voetbal. Om het nog spannender te maken kwam er een tweede bal op het veld. Aan twee kanten werd er gestreden om de punten. Uiteindelijk pakten de pupillen de winst! Eindstand 4-8! De spelers bedankten elkaar en iedereen kon terug kijken op een geweldige wedstrijd!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.