Programma februari KidsClub in Kulturhus

HOLTEN – Vanaf woensdag 3 februari organiseert ViaVie Welzijn weer de KidsClub, voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Met de KidsClub wil ViaVie Welzijn de kinderen een veilige omgeving bieden waarin zij op een creatieve, nuttige of actief/sportieve manier de middag door kunnen brengen. Plezier staat hierbij uiteraard voorop!
Op woensdag 3 februari gaan de kids aan de slag met sport en spel: een middag lekker actief aan de slag met verschillende sport- en spelonderdelen.

Woensdag 10 februari gaan we weer creatief aan de slag in het Kidsclub Atelier, evenals op woensdag 24 februari. Tekenen, schilderen, knippen, plakken, verschillende materialen; laat je fantasie de vrije loop en creëer iets unieks!

En met dramaoefeningen en opdrachten kunnen kinderen zich op woensdag 17 februari uitleven.
De Kidsclub vindt iedere woensdag plaats van 15.00 tot 16.30 uur in de kelder van het Kulturhus. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 3,-. Wel graag van te voren even opgeven zodat de organisatie weet met hoeveel kindjes zij rekening kan houden.

Meer informatie en/of opgeven? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of stuur een mail naar [email protected] . Meer informatie is ook te vinden op www.viaviewelzijn.nl

Reacties zijn gesloten.