Prinsenbal Hazelnootridders

0

Holten – De nieuwe carnavalsvereniging De Hazelnootridders houdt zaterdag 24 mei om 20.00 uur hun Prinsenbal in Bierlokal am Bahnhof.

De dresscode: PROUD TO BE FOUT!
 
"Het Prinsenbal is ter ere van onze Prins Rudy the Second en zijn adjudant Shadow" verteld Nick Jongbloed. "We maken er een knalfeest van met hilarische sketches en muziek". Jan Deijk: DJ Beestje zorgt voor de muziek. En als klap op de vuurpijl hebben we een optreden van de legendarische Grädchen en Schummi.

De notte himselfOnze hoffotograaf Jos Dorresteijn zal er foto’s van maken. Verder wordt tijdens het Prinsenbal de nieuwe veldwachter bekend gemaakt en wordt de Hazelnootridder van het jaar gekozen door de Senaat van de carnavalsvereniging. Dit wordt diegene die het meest heeft betekend voor de Hazelnootridders, legt Jan uit. "Alles wordt versierd" zegt Nick.

Daarnaast is het de bedoeling dat ook de gasten naar het feest komen. Het liefst zo fout mogelijk want dat is de dresscode. De groep wil met dit feest, zoals ze zelf zeggen, "het zwarte gat vullen tussen het echte carnaval en de Keunefeesten. "Laurens Jan Stam neemt de presentatie voor zijn rekening", weet Gerben Grave. De entree is voor leden gratis en voor niet leden € 1,00. En is daarmee ook meteen lid. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.