Prinsenbal 2007

0

Op zaterdagMavond 20 januari organiseren de Fienpreuvers ter ere van Prins Chris van Catan en Adjudant Vros het Prinsenbal 2007 in zaal De Poppe te Markelo. Onder leiding van spreekstalmeester Schtammie zal een keur van artiesten de bühne betreden. Het wordt een avond waarop jong en oud kunnen lachen om de optredens van onder andere OCH, De Keêrls en de Moppentoppers.

Verder staat er speciaal voor Prins Chris een surprise act op het programma. Wat we van de ‘act zonder naam’ mogen verwachten zullen we moeten afwachten maar ze zullen het publiek zeker goede Raad geven. Als klap op de vuurpijl is Geert Soer er in geslaagd De Regiotappers, Willy Oosterhuis en Edwin ‘Buut’ van Hoevelaak, te contracteren voor hun allerlaatste gezamenlijke optreden. Dit mag u natuurlijk niet missen.
Na afloop van de optredens kan er lekker gedanst en gefeest worden op muziek van Straight Ahead. Ook de Braandheultjes zullen met hun aanstekelijke feestmuziek hun partijtje meeblazen. Er rijden bussen vanaf Hofbar Boerbiet naar De Poppe. Vertrektijden zijn om 19.45 uur en om 20.15 uur. Vice versa rijden de bussen om 00.30 uur, 01.30 uur en 02.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur. Entree voor leden is GRATIS, voor mensen die nog geen lid zijn van de Fienpreuvers is de entree € 10,- inclusief lidmaatschap.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.