Politie zoekt automobilist die doorreed na aanrijding

0

HOLTEN – Vrijdagavond 27 januari vond omstreeks 23.00 uur een aanrijding plaats op de Deventerweg (N344) tussen Holten en Deventer. Hierbij raakte een 37-jarige man uit Deventer gewond. De politie zoekt de automobilist die na de aanrijding doorreed.  

De 37-jarige Deventenaar reed op de Deventerweg (N344) vanuit Holten gaande in de richting van Deventer. Vlak voor de kruising met de Dijkerhoekseweg zag hij in zijn achteruitkijkspiegel dat de auto achter hem zeer snel naderde. Vlak daarna botste deze auto achterop de auto van de Deventenaar.

Vervolgens reed de achteropkomende automobilist met hoge snelheid de Dijkerhoekseweg op, richting Dijkerhoek / Nieuw-Heeten. De 37-jarige Deventenaar raakte gewond en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  

De auto die achter de Deventenaar reed en de aanrijding veroorzaakte, was een metalic-zwarte grote personenauto, mogelijk een stationwagon. Het betrof geen bestelbus. Het kenteken van de auto zou de combinatie 82-LP bevatten.  

De politie verzoekt de automobilist die vrijdagavond 27 januari omstreeks 23.00 uur in aanrijding kwam met de auto die voor hem reed op de Deventerweg in Holten, contact op te nemen met team Rijssen-Holten van Politie Twente. Ook getuigen van de aanrijding worden verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.