Politie had druk weekeinde

0

HOLTEN – De politie heeft het in Holten rond het weekend druk gehad met verschillende incidenten. Zo werd er gemasturbeerd in de Gaardenstraat, waren er inbraken aan de Molenbelterweg en op de gemeentewerf, werd er een tas gestolen en reed een dronken bestuurder met een Volvo.

Aan de Gaardenstraat in Holten vond donderdag 10 december omstreeks 17.00 uur een schennispleging plaats. Een man stond in de tuin van een woning en was zich aan het masturberen. Het ging om een man tussen de 30 en 45 jaar oud, blanke huid, zwarte beharing op de buik met verder een normaal postuur.

In een appartement aan de Molenbelterweg in Holten bleek vrijdag 11 december te zijn ingebroken. Met behulp van een breekvoorwerp heeft men een raam opengebroken. De gehele woning werd doorzocht. Geld en sieraden zijn weggenomen.

Bij de gemeentewerf aan de Montageweg in Holten bleek zaterdag 12 december te zijn ingebroken. Door het raam te forceren is men binnengekomen. Meerdere kasten werden doorzocht. Een frisdrankautomaat werd opengebroken. Het kleingeld wat daarin aanwezig was, werd meegenomen.

De politie zag zaterdag 12 december omstreeks 00.30 uur dat de bestuurder van een Volvo heel voorzichtig de bocht nam op de Bergmanstraat in Holten. De bestuurder, een 54-jarige man uit Holten, bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd aangehouden. Aan het politiebureau blies hij 755 ug/l (1.7 promille). Zijn rijbewijs werd ingevorderd en een proces-verbaal wordt opgemaakt

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.