Pieten Voetbal op ’t Vletgoor!

0

Pieten Voetbal op ’t Vletgoor!

HOLTEN – Elk jaar vinden ze hun weg weer richting Blauw Wit. Sinterklaasliedjes klonken door de luidsprekers en op de velden werd volop getraind door de mini’s en F-pupillen.

Zodra de Pieten in beeld waren was ’t gedaan met de aandacht voor de trainers. Gelijk werden er pepernoten uitgedeeld. Daarna gingen de Pietjes met de 20 mini’s voetballen. Er waren twee veldjes uitgezet en de Pietjes mochten aan de bak! Ook bij de F4 mochten de Pieten meedoen met de oefeningen van trainer Vincent. Best lastig zo’n slalom. Hulptrainer Nathan stond op doel en zag de bal van Piet in het net verdwijnen. Bij de F3 werd er ook ’n partijtje gespeeld. Ook hier volop pepernoten…. Bij de F2 werd er weinig getraind maar wel veel pepernoten gegeten. Piet vond dat de keeper van dit team wel erg groot was. Bleek het trainer Jan Willem te zijn!

Als laatste kreeg F1 bezoek van de vrienden uit Spanje. Chaos alom, zeker omdat de jongens van de D ook erg nieuwsgierig waren en kwamen kijken. Piet kreeg een lift achterop de fiets richting de kantine. Hier hadden Benita & Henny gezorgd voor heerlijke ranja. Ook had Sinterklaas gezorgd voor goed gevulde zakken. Geen stoute kinderen maar mooie kadootjes. Tevreden gingen de kids naar huis en keerde de rust terug op het sportpark……. Tot volgend jaar!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.