Pas op voor spookfacturen!

0

HOLTEN – Het bedrijf PCN uit Winschoten benadert ondernemers met de vraag of zij willen adverteren. Zij wekken daarbij de indruk dat zij namens de gemeente Rijssen-Holten handelen. Dat is niet zo.
De bedragen die betaald moeten worden zijn pittig en het kan zijn dat er geen diensten worden geleverd.

Een van de ondernemers uit de gemeente tipte de gemeente dat het bedrijf PCN uit Winschoten actief is. Het is een soortgelijke situatie als in de gemeenten Raalte en Borne, waar het bedrijf ook werft. In maart 2012 was in Rijssen-Holten eveneens een bedrijf uit Winschoten actief. Het kan zijn dat de eigenaar daarvan nu een andere organisatienaam heeft.

Het bedrijf vraagt ondernemers die niet mee willen werken, wel de fax te ondertekenen. In de fax staat echter dat er betaald moet worden. De ondernemer verplicht zich dan toch tot betaling.

In de gemeente Rijssen-Holten is maar één bedrijf voor de gemeente op stap, en dat is de nieuwe uitgever van de gemeentegids FMR producties.

Teken nooit een fax! Bent u ondernemer en iemand wil u telefonisch wat verkopen namens de gemeente Rijssen-Holten, wees dan op uw hoede en onderteken nooit een formulier!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.