OVHO op Holterenk

0

HOLTEN – Voorstelling Orkest van het Oosten op basisschool de Holterenk in Holten

Wie vermoordde Ramona Rapsodie?

Dat was de vraag die de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Holterenk kregen voorgelegd door  een privé-detective aan boord van cruiseschip “De Parelvisser”. Een geheimzinnige moord op een beroemde filmster, dertien verdachte passagiers, één privé-detective en vele muzikale hints om tot de oplossing van dit mysterie te komen.

Het Orkest van het Oosten heeft met deze spannende en ook grappige schoolvoorstelling de bovenbouw van De Holterenk ruim een uur intensief bezig weten te houden.  

Op vrijdagmiddag werd de gemeenschappelijke ruimte van onze school omgetoverd tot het dek van een luxe cruiseschip. Negen musici van  het Orkest van het Oosten vertolkten de passagiers die werden verdacht van het vermoorden van de beroemde filmster Ramona Rapsodie. Uiteindelijk wisten enkele slimmeriken de dader aan te wijzen. Maar… we gaan dat hier niet verklappen!

Voor de leerlingen uit groep 5 was het  een extraatje om vooraf even te mogen genieten van de mooie muziek tijdens het oefenen van de voorstelling. Kortom, dit is echt een aanrader voor andere scholen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.