Optreden Amazing

0

Zondag 14 december om 10.00 uur zal het Holtense koor Amazing een gastoptreden verzorgen tijdens een dienst in de Dorpskerk te Bathmen. Het vijftig leden tellende koor zal op deze derde zondag van Advent zes arrangementen a capella ten gehore brengen o.l.v dirigent Tom Grondman. Voor velen zullen nummers als:‘Morning has broken’, ‘O come all ye faithful’, ‘And so it goes’, ‘Imagine’, ‘Nearer my God’, Irish Blessing’, bekend in de oren klinken.

Tom Grondman, die ook het Deventer koor ‘Bouwkunde’ dirigeert, is sinds een paar maanden met het koor Amazing aan het repeteren en heeft door zijn enthousiasme en kundige manier van werken het koor een enorme stimulans gegeven. Amazings handelsmerk: enthousiasme en zangenenergie, komen onder zijn bezielende leiding goed uit de verf.

De dienst die zal worden bijgewoond door o.a. de burgemeester, is voor iedereen toegankelijk.

Het koor Amazing blikt met voldoening terug op een onlangs gehouden internationaal concert in Holten. Koren uit Claviers (Frankrijk), Steinfurt (Duitsland)en Deventer waren te gast in Holten.

Hebt u interesse om mee te zingen met Amazing? Kom gerust een repetitie bijwonen op maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in Holten. Meer informatie hierover is te verkrijgen op de website www.amazing-holten.nl. Op dit moment is er vooral vraag naar tenoren.

‘s Middags rond 14.00 uur zal een kleine afvaardiging van Amazing koorleden enkele kerstliedjes zingen op de kerstmarkt in Loo Bathmen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.