Open dag bij de Bosschool

0

HOLTEN – De Bosschool in Holten houdt op dinsdag 12 maart open dag.

Naast goed basisonderwijs met moderne leermethoden en lesmiddelen heeft de Bosschool uw kind een aantal extra’s te bieden.

De school ligt midden in het Splose bos, hier krijgt uw kind nog volop de ruimte om op te groeien in het groen. Momenteel wordt er hard gewerkt om natuur, groen en techniek in de toekomst te integreren in het onderwijs.

Vorig najaar is gestart met het aanleggen van een moestuin, die door de leerlingen zal worden onderhouden, als onderdeel van het lesprogramma.

De Bosschool is een kleine school. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Leerlingen, leerkrachten en ouders kennen elkaar. Er zijn geregeld activiteiten waarbij jong en oud samenwerken of samen spelen.  Er wordt gewerkt in kleine combi-groepen. De lesstof kan enigszins worden aangepast aan de leerling als blijkt dat deze boven- of onder gemiddeld presteert.

De lestijden zijn van 8:45 tot 15:00, op woensdagen van 8:45 tot 12.30. Leerlingen van groep 1 t/m 4 hebben op vrijdag les tot 12:15 en ’s middags vrij. Leerlingen van groep 1 gaan maar één middag naar school en zijn de overige dagen om 12:15 vrij. Tussen de middag blijven alle leerlingen over in de lunchpauze van drie kwartier. Ouders zorgen hierbij voor toezicht.

Nieuwsgierig geworden naar een leuke en leerzame schooltijd voor uw kind? Kom dan op 12 maart naar de open dag. Van 13:00 uur tot 17:00 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur zijn er leerkrachten en ouders aanwezig om u, en evt. uw kind, te ontvangen en uw vragen te beantwoorden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.