ONK Supermoto

2

Holten – Zondag 5 augustus a.s. zal circuit "Vletgaarsmaten" weer het decor vormen van spectaculaire ONK Supermoto wedstrijden. Organisator Motor- en Automobielclub "de Holterberg" heeft dit evenement al weer voor de vierde keer op haar kalender staan en afgaande op de vorige edities belooft het ook nu weer spannend en spectaculair te worden. Veel inschrijvingen zijn ondertussen al binnen gekomen en daaronder ook nu weer de smaakmakers van voorgaande keren, Remy van Rees en Marcel van Drunen. Met de deelname van een flink contingent Belgische en Engelse coureurs krijgt het evenement zelfs een internationaal karakter. De Pitt-bike klasse zal dit jaar niet aan de start verschijnen. Het snelle circuit "Vletgaarsmaten" is voor deze kleine 125cc motoren wat minder geschikt en vanwege de groeiende belangstelling voor de andere klassen is het wedstrijdprogramma al overvol.
Wel aan de start komen de zijspannen. Na het geweldige succes van vorig jaar heeft de organisatie ook dit jaar weer de zijspanklasse aan het programma toegevoegd. Het betreft weliswaar een demo-wedstrijd maar dat zal de heren coureurs er beslist niet van weerhouden om flink gas te geven. Diverse combinaties hebben hun komst inmiddels al toegezegd, o.a.
Grondman/van Gaalen en de Belgen Hendrickx/Smeuninx. Dat het weer een spectaculair gebeuren gaat worden, staat bij voorbaat al wel weer vast.

Er staat dus heel wat te gebeuren daar op circuit "Vletgaarsmaten", dat zo de naam al aangeeft, gelegen is op het industrieterrein Vletgaarsmaten aan de N332 te Holten.
De trainingen beginnen al om 9.30 uur en de wedstrijden om 12.30 uur.
Toegang € 5,00 , jeugd tot en met 14 jaar € 2,50, kinderen tot en met 8 jaar gratis.

2 Reacties
  1. DjBeestje zegt

    Foto,s van de supermoto staan online op http://www.Dj-Beestje.nl

  2. DjBeestje zegt

    Foto,s van de supermoto staan online op http://www.Dj-Beestje.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.