ONK Motocross zijspannen en MX3

0

LET OP! Dit evenement is afgelast!!

Holten – Op zondag 30 maart a.s. organiseert de Stichting Motorsport Holten de tweede wedstrijd in de competitie om het Open Nederlands Kampioenschap Motocross voor zijspannen en MX3.

Zoals te verwachten was de zesvoudige wereldkampioen Daniël Willemsen met bakkenist Reto Grutter tijdens de eerste ONK, onlangs in Lochem, niet te verslaan. In Holten zullen zij echter niet aan de start verschijnen aangezien Daniël dan deel zal nemen aan de Touareg-rally in Marokko, zijn nieuwe uitdaging. Hierdoor zal het gevecht om de eerste plaats weer helemaal open zijn en er mag dan ook een spannende wedstrijd verwacht worden. Ongetwijfeld zullen ook diverse buitenlandse combinaties aan de start verschijnen, dit is immers een mooie voorbereiding op het naderende WK seizoen.

Bij de MX3 is de kampioen van vorig jaar, Oscar Vromans de te kloppen man. In Lochem liet hij met 2 manche overwinningen zijn bedoelingen voor dit jaar al duidelijk zien. Toch mag er van thuis-rijder Erik Davids de nodige tegenstand verwacht worden, hij kent het Zuurbergcircuit immers op zijn duimpje en heeft hier al menig succes geboekt.

Het bijprogramma in Holten bestaat uit een Uitwisselingscross MX2. De trainingen beginnen om 9.30 uur en de eerste wedstrijd gaat om 13.00 uur van start.

Het circuit de Zuurberg is als volgt te vinden; komend via A1 afslag 26 richting Holten (N332), daarna borden met “CIRCUIT” volgen.

Toegang  :
volwassenen € 12.00,
jeugd 12 tm 15 jaar € 4,00
kinderen tot 12 jaar gratis

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.