OCH weer op de planken in Irene

0

HOLTEN – OCH brengt op 17 en 18 januari aanstaande de première op de planken van haar nieuwe toneelstuk “Wie hef’t die hef’t, geschreven door Erhard Asmus.

Na een succesvol laatste optreden met het toneelstuk “Leugens hebben mooie benen” in Bathmen op 25 november in een bomvol zaal Braakhekke is het weer tijd voor een avondje lachen in Holten met een nieuw toneelstuk.
De oefenperiode van 3 maand zit er op en intussen wordt er flink gewerkt aan de bouw van de nieuwe coulissen. Met de artistieke hand van Anton Stukker belooft het weer een mooi plaatje te worden.

Dat geld niet altijd gelukkig maakt, maar ook voor veel problemen zorgt, merkt boer Kamps aan den lijve. Hij is met behulp van zijn knecht iedereen te slim af, z’n bazige vrouw, z’n zeurderige schoonmoeder en ook een nachtelijke bezoeker. Althans, dat denkt hij, maar hij trapt in zijn eigen val. Vele hilarische situaties passeren de revue waarbij de lachspieren geregeld op de proef zullen worden gesteld. Kortom het beloofd weer een gezellig avondje OCH te worden in zaal Irene.

Kaarten kosten € 7,50, dit is inclusief een lekker kopje koffie. De kaarten zijn verkrijgbaar in het Kulturhus, bij de leden van O.C.H. of te bespreken per mail via [email protected] Kijk voor meer informatie op de homepage van OCH,  www.toneelcluboch.nl .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.