Nog kaarten te koop voor lustrum Fienpreuvers

2

HOLTEN – Al enkele honderden kaarten verkocht, wees er snel bij, Jubileumfeest 44 jaar cv de Fienpreuvers in de Poppe

Oud prins Jan Herman ten Velde licht toe: “De website is ook geopend, van de Keunefeesten.nl.

Deze gaat nu over het komende 44-jarig jubileum. We hebben al enkele honderden kaarten verkocht. Een kaartje kost een tientje, niet omdat we eraan willen verdienen, maar omdat we door de verkoop precies weten hoeveel mensen er in de zaal zijn.

Mensen krijgen vijf consumpties voor die tien euro en hebben dus eigenlijk gratis entree.”

De Fienpreuvers gaan voor een uitverkocht huis en Ten Velde verwacht dat eigenlijk ook. “Mensen hoeven niet per se verkleed te gaan, maar het mag natuurlijk wel. Ik kan me herinneren dat dit elf jaar geleden ook het geval was. Toen was het overigens een knalfeest waar mensen het soms nog steeds over hebben.”

Het feest is voor de hele bevolking en collega verenigingen uit de omgeving. Ten Velde geeft aan dat de organisatie in handen is van een speciale commissie onder leiding van Peter Bloemendal. “Er is een muzikale invulling voor een ieder. Jaren zestig en zeventig in de Twentezaal, in de grote zaal staat 30 Euro Live en het voorcafé wordt omgebouwd tot discoclassic zaal met de Discokings.

Kaarten verkrijgbaar bij de normale voorverkoop adressen, Ten Velde, Blokker en cafés vanaf vrijdag. “Ook al heb je niets met carnaval, dit is een avond waar iedereen zich thuis gaat voelen. Uiteraard wordt er zoals altijd vervoer geregeld voor de heen- en terugweg.”

2 Reacties
 1. henk en magda.potman zegt

  hoe laat gaan die bussen dan zaterdag?

 2. herman.brinkman zegt

  Bustijden Jubileumfeest de Poppe

  20.15 Espelo Trefpunt – Dijkerhoek Bontepaard – Holten Klavier

  21.00 Espelo Trefpunt – Dijkerhoek Bontepaard – Holten Klavier

  Het busvervoer is GRATIS en gaat ’s nachts op 3 tijden terug.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.