NK brandweer bij Holterbergcross

0

 HOLTEN – De atletiekvereniging Holten tekent morgen weer voor de organisatie van de jaarlijkse Holterbergcross, die deel uitmaakt van het TIB Finishing Cross-circuit.

Het gaat hierbij om een serie van vier loopwedstrijden in Nijverdal, Rijssen, Holten en Goor, die steevast door de plaatselijke atletiekverenigingen wordt georganiseerd. In Holten wordt de derde wedstrijd van dit crosscircuit afgewerkt, waar op de diverse afstanden een sterk regionaal deelnemersveld aan de start verschijnt. De sportbond van de Nederlandse brandweer gebruikt het parcours op de flanken van de Holterberg als NK cross voor brandweerlieden.

Inschrijven voor de wedstrijden kan in de kantine van AV Holten op sportpark Meermanskamp. De start van de diverse afstanden is nabij camping De Holterberg. Om 13.00 uur worden de kinderen tot tien jaar weggeschoten voor hun 1,6 kilometer, een kwartier later gevolgd door de kinderen van tien tot dertien jaar. De 2.5 kilometer voor jongeren tot zeventien jaar begint om 13.30 uur, de vijf en tien kilometer om 14.00- en 14.45 uur.
(bron tubantia)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.