Nieuwjaarstoernooi Mintonette een super gezellig succes!

HOLTEN – Het Nieuwjaarstoernooi, traditioneel gehouden op de eerste vrijdag van het jaar, is al vele jaren het strijdtoneel voor het Holtens volleybal kampioenschap, georganiseerd door volleybal vereniging Mintonette. Dit jaar had zich het maximum aantal teams aangemeld; deze 18 teams waren samengesteld vanuit een familie, een straat, een sponsor of gewoon als enthousiast gelegenheidsteam.

Rond half zeven stroomde sporthal ‘t Mossink snel vol. Het was fantastisch om te zien dat, naast de bekende teams die al jaren meespelen, er ook nieuwe teams meededen die vaak onder aanvoering van een paar oud Mintonette leden de gezelligheid opzochten.

De  teams waren door de organisatie verdeeld over zes poules. In het eerste deel van de avond waren er poulewedstrijden, vervolgens werden  er finalepoules samengesteld. De respectievelijke nummers één tot en met nummers zes werden in finalepoules ingedeeld. Deze finalepoule indeling leverde mooie wedstrijden op tussen teams die aan elkaar gewaagd waren. Het ging er in elke finalepoule fanatiek aan toe maar onder begeleiding van verenigingsscheidsrechters bleef het motto “Samen Sportief” altijd van toepassing.

Tussen de wedstrijden door was er voldoende tijd voor gezelligheid in de sportkantine. Tijdens deze momenten ging een tweetal jeugdleden de teams langs om lootjes te verkopen voor de grote verloting aan het einde van de avond. Diverse betrokken Holtense ondernemers sponsorden fantastische prijzen,  niet alleen voor de verloting maar ook voor de poulewinnaars.
Na afloop van alle wedstrijden stroomde de kantine van de sporthal vol met alle deelnemers om na te kletsen en de verloting en prijsuitreiking af te wachten. De winnaar van de “Jos Kamphuis bokaal” was dit jaar het team “Foutje veld 2”. Voor een volledig overzicht van de standen en vele foto’s verwijzen wij je graag naar de website van de vereniging, www.mintonette.nl. Het bleef nog tot in de kleine uurtjes gezellig. Mintonette kan terugkijken op een toernooi dat, door inzet van veel Mintonette leden, goed georganiseerd was.

Reacties zijn gesloten.