Nieuw programma SV Bato

0

HOLTEN – s.v. BATO Holten start het seizoen 2011 – 2012 op dinsdag 30 augustus a.s. met een vernieuwd programma.

Het aanbod biedt ook dit seizoen weer diverse mogelijkheden voor iedere leeftijd. Terug van weggeweest is Klassiek Kinderballet voor de jeugd van circa 6 t/m 8 jaar. Deze balletlessen leren kinderen op een speelse en fantasierijke manier de beginselen van deze klassieke stijl.

Voor volwassenen is  er Bodyshape, werken op een goede manier aan een beter figuur. De lessen worden gegeven  op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Verder zal bij voldoende belangstelling in het najaar een cursus weerbaarheid voor meisjes worden georganiseerd (ongeveer 10 lesssen voor de leeftijd van circa 12  t/m 16 jaar). Aan de orde komen hier leren beter voor jezelf op te komen en zelfbewuster overkomen.

Senioren kunnen naast de afdeling Bodyshape ook het komende seizoen weer kiezen voor Gymnastiek, Judo / Zelfverdediging, Recreatief Volleybal en Bewegen voor Senioren.

Het komende seizoen worden voor de jeugd naast Klassiek Kinderballet (circa 6 – 8 jaar) weer lessen gegeven in Gymnastiek (al voor kinderen vanaf 2 ½ jaar en geen wachtlijsten), Judo (reeds vanaf 4 jaar en goed voor motoriek en ontwikkelen vertrouwen) en Streetdance (vanaf 6 jaar als je van dansen houdt in een gezellige groep en je vindt  het leuk om op te treden).

Het volledige overzicht van de sportieve mogelijkheden bij s.v. BATO staat in de herziene informatiekrant 2011-2012. Voor alle sporten vermeldt de krant onder andere de lestijden, de zaal en de contributie. De informatiekrant is mogelijk gemaakt door de vele adverteerders en is met een oplage van 4.000 huis-aan-huis verspreid binnen Holten en omstreken. Indien u de krant na de laatste week van augustus nog niet ontvangen heeft, dan kunt u deze afhalen bij Piet van Riel aan de Kieftenbelt 26 te Holten (telefoon 0548 – 364614). Alle informatie over s.v. BATO staat tevens op de website, te vinden onder www.batoholten.nl. Op deze website staan ook verslagen van uitvoeringen, uitslagen van wedstrijden en natuurlijk foto’s.
 
Voor alle cursussen en afdelingen geldt dat vrijblijvend aan twee lessen mag worden meegedaan. Eerst komen kijken kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over alle activiteiten van de s.v. BATO kan contact worden opgenomen met Marietje Eggink op telefoon 0548 – 36 60 30.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.