Nieuw in Holten Quantumresponse

0

Zaterdagmiddag 26 april van 14.00 tot 17.00 uur presentaties in Integraal therapeutisch Centrum Holten, Keizersweg 25 (0548-364181) U bent Welkom.

Wilt u meer weten over:

Quantumresponse, Iriscopie, NAET, Emotioneel Evenwicht, Dru-yoga info voor kinderen, dan is dit de gelegenheid.

zaterdagmiddag 26 april van 14.00 tot 17.00 uur presentaties in Integraal therapeutisch Centrum Holten, Keizersweg 25 (0548-364181) U bent Welkom.

Dat je lichaamscellen in staat zijn om informatie over hun toestand te verstrekken was tot voor kort onbekend. Blijkbaar geven onze cellen via elektromagnetische golven informatie, je moet het alleen weten te meten. Dit kan middels de Quantumresponse, die deze frequenties kan meten.

Geen speciale stoelen, geen plakkertjes op je hoofd of elektroden aan je vingers. Slechts een soort koptelefoon, een laserbeam en een computerscherm is alles wat nodig is om deze informatie los te krijgen van je lichaam.

Tijdens de scan komen kleurige beelden van botten, gewrichten, organen en zelfs de hersenen voorbij. In de plaatjes verschijnt een symbool met daaraan gekoppeld een soort rapport cijfer. Ook al heb je niet direct klachten, toch kan er op energetisch niveau al een verandering aan de gang zijn die uiteindelijk tot fysieke klachten kan leiden.

Het programma geeft zelfs letterlijk aan dat er bijvoorbeeld woede of angst in een bepaalde leeftijdsfase is geweest. Voor het apparaat maakt het niet uit of dit een fysieke of psycho-emotionele blokkade is. Hij zal aangeven hoe deze kunnen worden bijgestuurd.

Interesse: Vincent Roelofs, tel 06-24464318. Adres Keizersweg 25, 7451 CS Holten. www.quantumresponse.nl .

Verder deze middag ook informatie over workshop Emotioneel Evenwicht en Coaching door Carola Stam 0548-363123

Verder wordt er verteld over de Allergie eliminatie techniek NAET door Marga, Martha of Marita

Marja Jaaltink 0627426854 laat zien hoe een Iriscoop werkt (diagnose stellen via de ogen) Ook kan ze u alles vertellen over natuurgeneeskunde en hotstone massage.

Rita Beldman 0548-364181 vertelt u over de nieuwe dru-yoga lessen voor kinderen (start sept) en ze geeft u info over workshop ”je schaduwkant wil het licht zien”.

www.ritabeldman.nl   
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.