Nieuw in Holten en omgeving: Vitanique!

0

HOLTEN – Vitanique is er om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Gezonde voeding en voldoende beweging zijn de belangrijkste factoren, welke bijdragen aan onze vitaliteit. Maar bewegen is alleen gezond mits het op een verantwoorde en veilige manier gebeurt. Wat is nou precies gezonde voeding? En hoe kan je dat makkelijk integreren in je dagelijkse leven zonder dat het een dieet hoeft te zijn? Vitanique biedt u dé oplossing. Onder de deskundige begeleiding van een vitaliteitscoach en personal trainer is het mogelijk om de juiste stap te zetten naar een gezonde leefstijl. De combinatie van coaching, voeding en beweging die u krijgt bij Vitanique is in deze tijd geen luxe meer maar voor veel mensen noodzaak.

Daphne de Jong – Schipper heeft zich gespecialiseerd in verantwoorde beweging en voeding en is blij dat ze met Vitanique mensen kan begeleiden en uiteenlopende doelstellingen kan behalen. “Ik streef er met Vitanique naar om de juiste balans te vinden in voeding en beweging; wat komt er aan energie binnen en wat gaat er op welke manier weer uit? Een onjuist bewegingspatroon kost energie en kan bovenal het begin zijn van (chronische) blessures. Dit wil ik graag voorkomen door mensen het correct aan te leren.”

U kunt bij Vitanique terecht voor individuele trainingen maar uiteraard werken we ook in groepsverband. De eerste groepstraining gaat van start op Woensdag 18 Mei (Rijssen) en Donderdag 19 Mei (Holten.) Wat gaan we doen? XCO Walking; bewegen in de buitenlucht! 10 lessen van 60 minuten in een frisse, bosrijke omgeving met als afsluiting van iedere les “verse vitamientjes”.
Waar doen we dat? De startlocatie Rijssen is de parkeerplaats van zwembad de Koerbelt.

Startlocatie Holten is de parkeerplaats bij het station.
Wat is een XCO? Een kunststof buisje met grit, wat door beweging van deksel naar deksel wordt verplaatst. Je houd deze in beide handen vast en tijdens het lopen train je de stabiliteit van je buikspieren, rug, schouders en armen (oftewel je romp wat je nodig hebt voor een goede basishouding.) Een effectieve training waarmee je zowel je boven- als onderlichaam traint.
Het resultaat: Strakke buikspieren, een sterke onderrug, strakkere benen en billen en een betere conditie, uithoudingsvermogen en lichaamshouding.

Voor wie? XCO Walking is bedoeld voor iedereen die graag in de buitenlucht wat aan zijn vitaliteit wil doen, ongeacht leeftijd, conditie, ervaring of doelstelling. Het is een ideale training voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen voor beginners, gevorderden, duursporters en senioren. Met de juiste techniek is dit een goede basis voor het hardlopen. Ook geoefende lopers zullen direct merken dat lopen met de XCO’s een toegevoegde waarde heeft.

Inschrijven of meer info? Inschrijven is noodzakelijk, kijk op onze website www.vitanique.nl  

Kan Vitanique iets voor u betekenen? U bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op afspraak kan Vitanique gebruik maken van de spreek- en oefenruimte van fysiotherapiepraktijk TriFitt aan de Dorpsstraat 39 in Holten. Ook kunnen we trainen op locatie of bij u thuis. Kijk voor meer informatie op onze website www.vitanique.nl of neem contact op met Daphne, tel:  06 – 4160 7452.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.