Nieuw fietsrouteboekje ‘Fietsen in Salland’

0

HOLTEN – Salland is een geweldig gebied om per fiets te verkennen vanwege het prachtige en afwisselende natuurschoon.

Van de rivier de IJssel met zijn prachtige uiterwaarden via het kleinschalige Sallandse platteland met zijn coulisselandschap naar de bossen en de heidevelden van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Een veel gehoorde vraag is: ‘Wat is nu de mooiste plek om te fietsen?’. In samenwerking met de VVV’s in Salland heeft het Sallands Bureau voor Toerisme de mooiste fietsroutes verzameld, gesorteerd en indien nodig aangepast zodat de 10 mooiste fietsroutes over zijn gebleven. Deze fietsroutes zijn gebundeld in het nieuwe routeboekje ‘Fietsen in Salland’.  

Het boekje ‘Fietsen in Salland’, met de 10 mooiste fietsroutes in Salland is verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s en via de webwinkel van www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl. De routes variëren in lengte van 24 tot 47 km. Alle routes zijn beschreven aan de hand van het fietsroutenetwerk. Als bonus zijn nog drie extra routes opgenomen voor de geoefende fietser van 75 tot 85 km. Per route is een full color routekaartje opgenomen en een routebeschrijving met daarbij een overzicht van de bezienswaardigheden onderweg. Natuurlijk wordt ook aangegeven waar een kopje koffie of lunch genuttigd kan worden en worden Rustpunten vermeld. Als extra wordt aangegeven waar onderweg een elektrische fiets opgeladen kan worden.
 
Fiets de routes uit het nieuwe boekje ‘Fietsen in Salland’ en laat ons weten wat u de mooiste fietsroute vindt. Wat vond u het mooiste plekje? Waar werd u gastvrij ontvangen? Op www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl kunt u uw mening kwijt en foto’s uploaden van de gemaakte route.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.