Nacht van Huus

2

Carnavals Zaalvoetbal Toernooi ‘Nacht van Huus’

Zaterdag 21 januari 2006 zal voor de zesde keer in successie, door de Carnavalsvierders de Knetterzoepers, de ‘Nacht van Huus’ georganiseerd worden in sporthal ’t Mossink.

Dit zaalvoetbaltoernooi, speciaal voor de deelnemers aan de Keunedarpse carnavalsoptocht, is op voorhand al weer een succes. Dit is mede te danken aan de grote hoeveelheid deelnemende teams dit jaar. Het recept van deze speciale dag zal weer gelijk zijn aan andere jaren. De adjudant van de Fienpreuvers, aka adjudant Dikke, zal zaterdagochtend/middag alle carnavalswagens inspecteren en ‘nat’maken met een kruidige Hoolter lekkernij. 

{mos_jb_discuss:6}

Het toernooi wordt uiteraard geopend door onze Prins Hagelsteen. Hij zal samen met z’n adjudant Dikke de aftrap verrichten van de openingswedstrijd: C.V. de Knetterzoepers vs Team Baasje Baasje (Transmission)
Na de finale zal Party DJ Marnix alle deelnemers trakteren op de gezelligste muziek, en waarschijnlijk zal de zingende barman, uitbater Björn, live nog een van zijn Hazes toppers door de microfoon gaan gallen! De kantine zal uiteraard weer omgedoopt worden in een ware carnavalstempel. Het is al bijna overbodig om mee te delen dat alle groepen hun boerenkiel niet moeten vergeten voor dit geweldige eindfeest.
Maar zo ver is het nog niet. We zullen  zaterdag de 21ste  wel gaan zien wie de opvolger gaat worden van Club Corruptus en zich dan een jaar lang de trotse bezitter mag noemen van de Lucas-Bokaal. Om met de spreuk van onze Prins Hagelsteen te besluiten, ’t kump wa goed.
Binnenkort zal de loting plaatsvinden.

Wordt vervolgd.           Alaaf!!!

2 Reacties
  1. DjBeestje zegt

    Foto,s Nacht Van Huus Online Op http://www.Dj-Beestje.nl

  2. DjBeestje zegt

    Foto,s Nacht Van Huus Online Op http://www.Dj-Beestje.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.