Monsterzege Holten 5

2

HOLTEN – Het leek een gewone voetbalzondag te worden. Zoals gewoonlijk was Buffie als eerste op Meermanskamp om het papierwerk in te vullen. Bij hoge uitzondering mochten de boys van leider Stegeman op het hoofdveld, nadat Gerrit Soer zijn goedkeuring had gegeven…

Aanvoerder Deijk voelde zich goed en liet dit gelijk na een paar minuten al zien: 1-0. De tegenstander (ze kwamen niet uit Maastricht, maar ze waren wel te laat) had net 11 man en na rust zelfs 10. Dit mocht de pret niet drukken, want Glenn en Jan maakten er een mooie voetbalshow van.

Na de thee (het stond inmiddels 9-0) ging de rood/zwarte trein verder. De training van Holten 1 werd gestopt en de klaverjassers kwamen uit hun warme kantine, want ze voelden dat dit een gedenkwaardige ochtend zou worden. Tjarko, Huubje en Gijssie scoorden er ook rustig op los. Deijk had er inmiddels al zeven inliggen en werd daarom ook “man of the match”. Een paar minuten voor tijd stond het 19-0. De voortreffelijk fluitende brandweerman RD had echter 20 streepjes op zijn papiertje staan, dus daarom maakte Jan er nog maar eentje (zijn achtste !!). Eindstand Holten – MVV: 20-0. Holten 5 wil Lucas nog bedanken voor het uitlenen van enkele zeer waardevolle Holten 3 spelers.

2 Reacties
  1. seino voortman zegt

    gefeliciteerd

  2. seino voortman zegt

    gefeliciteerd

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.